Facebook luistert je WhatsApp af om relevante advertenties te tonen

Facebook betaalde met 19 miljard Euro circa 35 Euro per Whatsapp gebruiker; een investering die er niet om liegt. Advertenties in Whatsapp? Nee. Het marktaandeel in berichtendiensten zoals Messenger vergrootten? Misschien. De ware reden komt nu aan het licht; Facebook leest mee met je WhatsApp gesprekken om je vervolgens te kunnen verleiden. Een onzichtbare grens is hiermee overschreden, maar wat betekent het? Moeten we bang zijn of gewoon niet zo zeuren?

Details

Pinkeltje en de Gruffalo versus de plusjes en minnetjes

In plaats van te onthouden hoeveel 16 gedeeld door 4 is wil ik veel liever dat mijn kids onthouden hoe vertrouwd die momenten waren. Geborgen onder hun warme dekbedjes vol met Marvel superhelden – en oké vooruit, nog even met zijn tweeën in een bed voor het verhaaltje – verkneukelen ze zich op een spannende passage uit het grote dierenverhalenboek. “Zeg maar stop”, ” ja die”.

Details

Arrestatie FIFA officials marketing stunt Blatter?!

Logo’s FIFA sponsoren gehacked FIFA? Ja, dat gaat over voetbal, toch? Of gaat het vooral over alles behalve dat? Vandaag wordt de nieuwe voorzitter van deze organisatie gekozen of zal het wederom Blatter zijn die als een ware Corleone zijn positie steeds onverzettelijk prolongeert. Met zo een dramatische merkidentiteit als de beste man met zich…

Details