Visueel communiceren met je doelgroep. Uniek, herkenbaar en onderscheidend.

Design en ontwerp is essentieel om je organisatie herkenbaar te maken voor de buitenwacht. Om een vertrouwde uitstraling mee te geven waarbij de doelgroep zich prettig voelt, jezelf trots op kunt zijn en dat bovendien de juiste associaties oproept.

Een goed ontwerp is echter meer dan mooi; het is onderscheidend en moet het doel ondersteunen. Ontwerpen is namelijk communiceren; een advertentie moet opvallen, een landingspage de bezoeker begeleiden. Een goed ontwerp is intelligent, kent de psychologie van zijn aanschouwer en is altijd – of opzettelijk niet – in cohesie met de content en context.

Het antwoord is JA!

Kunnen jullie….

  • Een corporate identity ontwerpen?

  • Stickers ontwerpen en maken?

  • Visitekaartjes ontwerpen en maken?

  • Mijn bedrijfslogo ontwerpen en maken?

  • Een flyer of folder ontwerpen en maken?

  • Als mijn vaste multimedia designer fungeren?

  • Reclamefolders ontwerpen en maken?

0
Visitekaartjes gemaakt
0
Logo's ontworpen
0
Folder gemaakt

Onze designkit bestaat uit

Logo designer

Visitekaartjes ontwerpen

Huisstijl ontwerpen

Folder of flyer ontwerpen

Corporate identity

Mascotte ontwerp

Product en cover design

Banners en vlaggen ontwerpen

Maatwerk design

Bekijk de mogelijkheden en prijzen

Wat onze klanten vinden

Een jaar geleden heeft BergmanConcepts 321Media ingeschakeld om de website www.certificaatopmaat.nl te ontwikkelen. Inmiddels is door de goed vindbare website de omzet van onze producten aanzienlijk toegenomen. Mede door de keywordresearch is www.certificaatopmaat.nl steeds beter te vinden in Google. Daarnaast wordt door 321Media adequaat gereageerd op vragen en is het een prettige partner om mee samen te werken.

Renee

– Directeur Bergman Concepts


“Ik lever zelf altijd een hoge kwaliteitsstandaard en verlang dat dan ook van mensen aan wie ik weer een opdracht uitbesteed. Ik heb in 321Media dan ook de partner gevonden die mijn website en aanverwante zaken op een hoger plan heeft getild en die dit zal blijven doen.”Enrico Lammers

– Directeur Pro6com


“Het meedenken en de wijze waarop men zich inleeft in onze doelgroep is zeer goed. En dat heeft zich geuit in deze prachtige website al zeg ik t zelf. Ook met het social media pakket maakt het dat ons bedrijf ook een stuk professioneler is op de digitale snelweg!”Danny

– Directeur Frieslandkoi