LIKE ONS EN MAAK KANS OP GRATIS LOGO:

Waarom zou iedereen met een business of passie nu eigenlijk een blog moeten beginnen?

 

1. Why not? De voordelen zijn echt onstuitbaar. De statische website is van gisteren, de blog is het mobieltje van een decennium terug. It's the next best thing; de meest oprechte manier van ondernemen en brengt jou en je business meer geld en vrije tijd, erkenning en voldoening. Je wordt beter in wat je doet en krijgt meer plezier in hoe je dat doet. Mensen betalen meer, sneller en vaker voor je product of dienst en uiteindelijk verdien je geld terwijl je slaapt. Je verzamelt inkomende en relevante links als een malle, schrijft tegelijkertijd je Curriculum Vitae en dat alles terwijl je gewoon jezelf bent en je dicht bij jezelf blijft.

Bloggen is ongenaakbaar de beste tool en onmisbaar voor iedereen  die zichzelf serieus neemt en graag geld wil verdienen aan een product of dienst of zijn boodschap zo ver mogelijk wil laten reiken. Nog niet overtuigd? Nu je hier toch bent kan ik je evengoed nog een aantal voordelen uitleggen. Dit is mijn top tien;

2. Become the expert - Door regelmatig te bloggen over de verschillende facetten van je passie, vakmanschap of product zul je steeds meer gezien worden als de professional die je bent en wordt. Je blog is als een levendig en verreweg het meest betrouwbare CV die je maar kunt wensen. Als expert krijg je meer opdrachten en je kunt meer geld vragen voor je product of dienst. Mensen willen jou!

'Eigenlijk hoef je niet verder lezen en is dit reden genoeg, maar doe het toch maar'

3. Monetize your blog - Verdien geld aan je blog en bied betaalde content of abonnementen aan als e-books of whitepapers. Ook als je geen product of dienst verkoopt, maar gewoon een passie of interesse deelt kun je geld verdienen aan je blog. Als je een goed bezochte blog hebt opgebouwd kun je overwegen adverteerders te zoeken voor op je blog als deze zich zelf al niet komen melden. Je kunt producten van anderen op je website verkopen voor een bepaald percentage (affiliatie marketing) en je kunt altijd nog het oude vertrouwde Google Adsense gebruiken. Heb je wel een product of dienst dan kun je dit er natuurlijk gewoon bij doen.

Met het Let's stay focussed abonnement bieden we je alle tips en tools hoe je de geldkraan open draait, maar nemen dit ook graag voor je uit handen. Je abbo omvat ondermeer een fikse korting op het uurtarief.

4. It's great fun - Ondernemen moet leuk zijn. Als je passie hebt voor wat je doet dan valt er altijd genoeg interessants te delen met gelijkgezinden en delen maakt nu eenmaal alles in het leven leuker.

Met het Let's get Social pakket zorgen wij er voor dat jouw boodschap gedeeld wordt met iedereen die het interesseert.

5. Meet great people - Bloggen heeft mij in staat gesteld geweldige mensen te ontmoeten die eenzelfde passie hebben en soms net als ik, of juist compleet anders denken, maar allemaal prikkelen ze me tot nieuwe inzichten en perspectieven die me beter maken in wat ik doe en meer plezier geven in hoe ik het doe. Het zijn ambassadeurs van mijn product of dienst en misschien kunnen we zelfs samenwerken als bijvoorbeeld affiliaties of gastredacteurs om elkaars branding en content waardevoller en winstgevender te maken.

'Ik heb er bovendien vrienden voor het leven aan over gehouden zoals Bram, Marcin en Remy.'

6. Join the conversation - Je blog is als je eigen online community die je voortdurend feedback geeft en helpt om je te focussen en je product of dienst steeds te verbeteren. Je bezoekers kunnen vier dingen doen 1)sharen of liken; 2)reageren; 3)je volgen en abonneren of 4)ze vinden het niet leuk en verlaten je website. In dat laatste geval moet je gewoon betere content maken. Misschien kun je ze actief betrekken om je product of dienst te verbeteren en ze hiervoor belonen. (Crowdsourcing)

Het Let's stay focussed pakket van 321Media biedt je voortdurend tips, trucs en tutorials aangaande branding, marketing, SEO, Social media, Crowdsourcing en meer.

7. Build trust - Middels een blog ga je voortdurend het dialoog aan met de mensen die zich interesseren in jou en dat wat je doet. Een blog is altijd actueel en maakt je initiatief, in tegenstelling tot een statische website, heel menselijk, bereikbaar en laagdrempelig. Het is de personificatie van je bussiness of initiatief en dat wekt op een natuurlijke manier vertrouwen. Het is eigentijds en zoals in deze blog kan ik jullie heerlijk puur aanspreken vanuit mijn eigen oprechtheid in plaats van onpersoonlijke statische pagina's waarop je je anders moet voor doen dan je in werkelijkheid bent. Het kost je dan ook veel minder inspanning om je product of dienst te verkopen want die verkoopt zich immers zelf.

8. Word of mouth - We leven in een informatietijdperk waarin initiatieven als Twitter regeringen helpen omverwerpen en waarin Facebook een derde positie inneemt als natie wanneer je de leden als inwoners van een land zou tellen. Social Media is de stem van het volk. Onze blogs sluiten hier naadloos op aan. Het is mond-tot-mondreclame op zijn best. Mensen die door anderen worden verwezen naar je website hebben een hogere conversie, betalen sneller en beter voor je product of dienst en komen bovendien vaker terug.

'Je zult merken dat de voordelen vloeiend in elkaar overlopen; zoals dat gaat met al wat simpel doch briljant is volgt ook bloggen namelijk de aard der dingen.'

9. Content is king - Door regelmatig nieuwe berichten te publiceren zal Google ook voortdurend zijn bots op je website afsturen. Ieder blog is een doelgerichte pagina aangaande een specifiek onderwerp of gebeurtenis aangaande je passie, product of dienst. Het is als een website met honderden pagina's, daar waar een normale website niet verder komt dan vijf. Wie denk jij dat er bovenaan in Google staat?

321Media is gespecialiseerd in Search Engine Optimalisation (SEO) en implementeert meteen de beste tools en modules in je blog zodat Google vlinders in zijn buik krijgt van jouw website.

10. Everyone can do it - Sommige mensen denken dat bloggen niets voor hen is, maar eigenlijk weten ze gewoon niet beter. Ik kan niet schrijven - Leer je vlug zat. Ik bedoel ik kan echt niet schrijven - 321Media biedt tips, trucs en tutorials om het je te leren. Maar ik heb mijn lagere school niet eens afgemaakt hoor - Dan maak je een videoblog. Ik weet niet waarover ik moet bloggen - Wat is je hobby? Blog daarover. Wat brengt een lach op je gezicht? Blog daarover. Wat voor magazines lees je of welke programma's kijk je graag? Blog over die onderwerpen. Waarvan heb je altijd gedroomd? Blog daarover of over het dromen, kijken, lezen of lachen zelf. Wat heb je altijd al willen worden? Blog erover en word wie je altijd hebt willen zijn. Wie houdt je tegen? Bloggen. Bloggen is het nieuwe smurfen! Door te bloggen ontdek je verborgen passies of talenten die je anders nooit zou hebben ontdekt!

Ja maar ik heb er geen verstand van - Dat is waar 321Media om de hoek komt kijken. Jij volgt je passie en blogt daarover, wij doen de rest.

Bloggen is simpel; een kind kan de was doen. Echt; er zijn kinderen, inmiddels wereldberoemd, door een simpele blog. Maar let wel; omdat iedereen het kan, kan je concurrent het dus ook. Nederland kent relatief gezien nog maar weinig goede blogs dus ik zou zeggen 321GO!

'Let's start blogging, let's get social en stay focussed!'

- Tiebo Jacobs -