321Wie?

We zijn geen off-the-shelf mediabureau of dertien-in-een-dozijn marketing warenhuis, maar een toegewijd team van veel te creatieve enthousiastelingen, bi-polaire passie-preneurs en digitale alchemisten met narcistische trekjes.

Nee hoor, we nemen geen geneugten in onaangepast gedrag, nemen zelfs graag onze hoed voor je af en houden de deur open, maar we laten ons niet in een hokje duwen, nemen beslist geen blad voor de mond wanneer de waarheid hard is of ons inzicht shockerend. Wij werken mét jou, niet voor jou.

We dagen je uit, want alleen zo haal jij het beste uit jezelf; uit je dromen en je ideeën en alleen dan kunnen we samen een verschil maken. Alleen dan kunnen we iets realiseren dat niet alleen het brood betaald (als dat is wat je zoekt kunnen we je verwijzen naar tig andere bekwame bureaus) maar ook een iconisch organisatie die echt ergens voor staat en dat ook in de wereld en op het web resoneert. Als je dat durft, dan zijn wij jouw persoonlijke media en marketing afdeling bij uitstek. Zonder concessies, zonder smoesjes, maar wel, niet geheel toevallig, met militaire precisie.

We don’t care about your fancy job title or how much you earn, all we care about is your passion and whether your dream is big enough to scare us!

We zijn allergisch voor het doen omdat het altijd al zo wordt gedaan of omdat het uit een boekje komt en verachten hen die pretenderen expert te zijn. We worden nijdig van het ziften over de precieze betekenis van dure marketingtermen of meewarige interessantdoenerij. Wij denken hardop en doen dat wat nodig is om je doelen te verwezenlijken. Dromen, durven, doen. Jij doet waar je goed in bent, wij doen de rest!

Wie jij bent is voor ons evenzo belangrijk. We doen alleen dat waar we in geloven voor de concepten waar we in geloven en het allerbelangrijkste; met de ondernemers in wie wij geloven! Niet dat we bang zijn voor gekke en grote ideeën of dromen, integendeel. Wij deinzen niet terug voor iets dat buitengewoon lastig of gekkenwerk lijkt; het enige dat we nodig hebben is potentie en een juiste mindset.

Hebben we je nog niet afgeschrokken? Awesome! Als we ons eenmaal hebben gecommitteerd aan jou en je dromen zullen we alles doen dat nodig is om onze gezamenlijke doelstellingen te bereiken. Wijs, loyaal en betamelijk zijn de menselijke waarden die wij het meest koesteren in ons gezamenlijk proces en je mag van ons verwachten dat we ons altijd kritisch en integer zullen opstellen.

We werken volgens het IDEE protocol dat staat voor Inlevingsvermogen, Dedicatie, Eigenzinnigheid en Expressiviteit. Juist, competenties zijn onze Unique Selling Points; in us we trust, do you?
“We don’t care about your fancy job title or how much you earn, all we care about is your passion and whether your dream is big enough to scare us!”