Video Diensten

in onze winkel vind je uiteenlopende dienstverlening op het gebeid van video. Zo ben je welkom om je concept te bespreken of je pitch te houden waar wij vrijblijvend feedback op zullen geven. We kunnen concreet aan de gang met concepting, het scripts van je video en maken meteen alle ondersteunende graphics. Als je er dan echt klaar voor bent is het licht uit, spot aan en laten we camera’s draaien. Ook voor het vastleggen van je evenement of een bedrijfsvideo ben je aan het goede adres. 321Media doet ook vastgoedvideo en draait – op maat -( interview) items op straat.

Enkele klanten die je reeds voorgingen zijn onder andere Melvin Jonker Photography, Unive Noord-Nederland, het Ministerie van Defensie en ABKoi Marum.

Deel je pitch met ons

2 + 2 = ?

We bekijken en beoordelen je pitch en je ontvangt altijd een terugkoppeling. We hebben geen geheimhouding clausules in dit stadium, maar garanderen je integriteit, je pitch wordt versleuteld verzonden en wordt nooit aan derden verstrekt. Jouw droom is immers niet de onze, maar wellicht kunnen we wel samen op missie. Je mag ook zelf contact met ons opzoeken voor een breintrein.