Dromen

Pitch aan ons je droom en ontketen je mogelijkheden

Je bent ondernemer, of je nu reeds staat ingeschreven in het handelsregister met een zestal ondernemingen of nog helemaal niet. Je hebt één of vele goede, nee ‘geweldige’ ideeën die het verdienen gevoed te worden met je luikende ondernemerschap. Gefeliciteerd; je bent waar je moet zijn.

Je eigen omgeving ziet in je dromen wellicht grootheidswaanzin en lacht ze goedbedoeld toe, zonder ook maar een seconde te denken dat je het echt zou kunnen verwezenlijken. Wij zien in je dromen een visie. Luisteren in de eerste plaats om je vervolgens te durven vragen; “is je droom groot genoeg?”

Pas als het echt gekkenwerk is; worden wij enthousiast. Wij doen niet moeilijk over moeilijk, het enige dat we nodig hebben is ‘mogelijk’. Is dat niet het geval, dan bedenken we samen hoe het wel kan. Uitgangspunt is altijd de ondernemer, jij dus…

Schets ons jouw droom, groot genoeg om je te beangstigen

Deel je pitch met ons

5 + 1 = ?

We bekijken en beoordelen je pitch en je ontvangt altijd een terugkoppeling. We hebben geen geheimhouding clausules in dit stadium, maar garanderen je integriteit, je pitch wordt versleuteld verzonden en wordt nooit aan derden verstrekt. Jouw droom is immers niet de onze, maar wellicht kunnen we wel samen op missie. Je mag ook zelf contact met ons opzoeken voor een breintrein.