Durven

Pitch je passie; heb jij wat nodig is?

Om heel eerlijk te zijn heeft iedereen wel eens een droom of een goed idee. Je droom wordt pas groots en een idee pas briljant als je durft jezelf te ontwikkelen tot wat nodig is om die te leiden. Doe je dat niet, dan zul je eindigen in loondienst voor de droom van iemand anders.

Als jij groeit, groeit ook jouw droom. We werken vanuit je waarom, vanuit wat jou drijft en sturen op ontplooiing zonder daarbij in grenzen te denken. Niemand kan dat alleen, geloof ons, niemand.

Durven heeft met lef te maken, maar binnen een hele andere dimensie als de meeste mensen denken. Wij durven in jou investeren, maar alleen als je het waard bent. Breek door de barrières die je misschien nog niet eens zelf hebt herkent en kom een vrijblijvende assessment doen.

Pitch hieronder jouw droom, idee of jezelf als ondernemer en beschrijf het vuur dat in je brand. Een gepassioneerde ondernemersgeest kunnen we altijd op ideeën brengen; het meest magnifieke idee is waardeloos zonder.

Deel je pitch met ons

0 + 8 = ?

We bekijken en beoordelen je pitch en je ontvangt altijd een terugkoppeling. We hebben geen geheimhouding clausules in dit stadium, maar garanderen je integriteit, je pitch wordt versleuteld verzonden en wordt nooit aan derden verstrekt. Jouw droom is immers niet de onze, maar wellicht kunnen we wel samen op missie. Je mag ook zelf contact met ons opzoeken voor een breintrein.